Sponzorované odkazy
Svíčková z krůtích prsíček? Láďa Hruška jí ochutnal a prý je báječná. Je to trošku netradiční recept, ale podle paní Ivanky chutná všem. Bude i vám? Vyzkoušejte.
Ingredience
- krutí prsíčka
- kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
- cibule
- celá sklenice nakládaných okurek
- smetana ke šlehání
- sůl
- pepř
- bobkový list
- nové koření
Postup přípravy
- Do hrnce dáme krůtí prsíčka a osolíme je
- Na struhadle nahrubo nastrouháme omytou a očištěnou kořenovou zeleninu.
- Pokrájíme cibuli na kostičky
- Na struhadle rovněž nastrouháme nakládáané okurky
- Vše pak nasypeme do hrnce na krůtí prsíčka, přidáme bobkový list, nové koření a dáme do lednice odpočinout na 24 hodin
- Druhý den, dáme péct do trouby na cca hodinku a půl. Po této době z hrnce opatrně vyndáme maso, omáčku přecedíme, zeleninu rozmixujeme, pak vše dáme do jednoho hrnce, zjemníme to smetanou, lehce povaříme, dochutíme a můžeme podávat.