Kolínko na černém pivu

Sponzorované odkazy

Další recept bude jako stvořený pro mužská pohlaví. Připravíme si totiž kolínko na černém pivečku Ládi Hrušky. Co všechno budeme k přípravě potřebovat?

Ingredience

  • vepřové koleno
  • cibule
  • česnek
  • bobkový list
  • nové koření
  • pepř
  • sůl
  • červenou papriku
  • chilli
  • olej
  • černé pivo

Postup přípravy

  1. Nejprve si vepřové koleno opláchneme. Poté ho důkladně ze všech stran osolíme.
  2. Dále si připravíme pastu, ve které kolena obalíme. V míse si tedy smícháme trošku červené papriky, přiměřeně pepře, přiměřeně chilli, přidáme dvě až tři lžíce oleje, prolisujeme česnek (kolik stroužků dáte je na vás). Pastu nebo marinádu promícháme, aby se vše spojilo a poté v ní vepřové koleno “vykoupeme” 🙂
  3. Připravíme si hrnec na pomalé vaření a vložíme do něj vepřové koleno. Do hrnce ještě přidáme na větší kousky nakrájenou cibuli, nalejeme půlku lahvového černého piva, přidáme pár lístků bobkového listu a pár kuliček nového koření.
  4. Na hrnec dáme pokličku, zapneme, nastavíme vaření na 5 hodin a už jen čekáme na hotovu baštu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *