Mandlová paštika

Sponzorované odkazy

Domácí paštika je výborná věc. Dělá se na několik způsobů, ale jak chutná mandlová paštika Ládi Hrušky vám prozradíme až nyní. Co budete potřebovat?

Ingredience

  • jedno balení kuřecích jater
  • cibule
  • 1/2 kostky másla
  • 2dcl červeného vína
  • 3 stroužky česneku
  • koření (tymián, majoránka)
  • pepř
  • drcené mandleýt

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme v pánvi na másle zesklovatět.
  2. Pak přidáme kuřecí játra a doděláme tak, aby byla lehce měkká, nesmí být příliš tvrdá.
  3. Přidáme koření, tedy tymaián, majoránku a prolisovaný česnek. Zamícháme.
  4. Nyní přidáme 2 dcl červeného vína a necháme ho zredukovat. Odstavíme z plotny. Na závěr ochutíme solí a pepřem. Promícháme a přendáme do mísy.
  5. Do té přidáme 1/2 kostky másla a vše rozmixujeme. Na úplný závěr přisypeme drcené mandle. promícháme a dáme chladit do lednice

One thought on “Mandlová paštika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *