Sponzorované odkazy
Domácí paštika je výborná věc. Dělá se na několik způsobů, ale jak chutná mandlová paštika Ládi Hrušky vám prozradíme až nyní. Co budete potřebovat?
Ingredience
- jedno balení kuřecích jater
- cibule
- 1/2 kostky másla
- 2dcl červeného vína
- 3 stroužky česneku
- koření (tymián, majoránka)
- sů
- pepř
- drcené mandleýt
Postup přípravy
- Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme v pánvi na másle zesklovatět.
- Pak přidáme kuřecí játra a doděláme tak, aby byla lehce měkká, nesmí být příliš tvrdá.
- Přidáme koření, tedy tymaián, majoránku a prolisovaný česnek. Zamícháme.
- Nyní přidáme 2 dcl červeného vína a necháme ho zredukovat. Odstavíme z plotny. Na závěr ochutíme solí a pepřem. Promícháme a přendáme do mísy.
- Do té přidáme 1/2 kostky másla a vše rozmixujeme. Na úplný závěr přisypeme drcené mandle. promícháme a dáme chladit do lednice
Happy New Year!!!