Ananasová buchta z plechovky Ládi Hrušky

Sponzorované odkazy

Co by to bylo za neděli, kdyby se na stole neocitla nějaká buchta nebo moučník. No a pokud máte rádi ananas, v tom případě je jasno – ananasová buchta z plechovky Ládi Hrušky. Co vše k její přípravě budeme potřebovat?

Ingredience

  • plechovka ananasu se šťávou
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 2 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 hrnek cukru krystal
  • 1 kypřící prášek do pečiva

želé:

  • 1 litr pomerančového džusu
  • 3 vanilkové pudinky
  • 1 vanilkový cukr na oslazení

Postup přípravy

  1. Ananas se šťávou nalijeme do misky a rozmixujeme tyčovým mixérem. Pak přidáme všechny ostatní ingredience a důkladně promícháme vařečkou.
  2. Plech si vyložíme pečícím papírem a nalijeme na něj těsto. Rovnoměrně rozprostřeme a dáme do trouby předehřáté na 180°C na 20 až 30 minut.
  3. Zatím, co se bude péct buchta, si připravíme želé. Do hrnce nalijeme pomerančový džus, vsypeme tři pudinky a pořádně rozmícháme. Přidáme pro chuť vanilkový cukr, dáme na sporák a přivedeme k varu. Odstavíme při zhoustnutí.
  4. Na hotovou a vychladlou buchtu nalijeme želé a necháme ztuhnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *