Dřevorubecký hermelín Ládi Hrušky

Sponzorované odkazy

Hermelín se dá připravovat na několik způsobů, ale dřevorubecký hermelín Ládi Hrušky, to je panečku dobrota! A připravíte si jí úplně snadno.

Ingredience

  • hermelín
  • salám gothaj (podle počtu hermelínů si připravte kolečka 1 cm tlusté)
  • hořice plnotučná

marináda:

  • česnek
  • olej
  • grilovací koření

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme marinádu, tedy smícháme všechny suroviny (každý si jí může připravit dle chuti, tedy více česneku nebo méně).
  2. Vezmeme si alobal, na něj položíme kolečko salámu Gothaj. Hermelín namočíme celý do marinády a položíme na kolečko salámu. Vršek hermelínu pomažeme plnotučnou horčicí a vše hezky zabalíme do alobalu.
  3. Takto zabalené hermelíny dáme na plech a pečeme v troubě na 180°C zhruba 10 až 15 minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *